Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Fantazja zaprasza - WOLNE MIEJSCA

Adres obiektu Karpielówka Boczna 4, Kościelisko, 34-511 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
Natalia
Dodano: 2011-07-11
Pobyt od: 2011-06-10 do 2011-06-12
 

Polecam wszystkim którzy kochają cisze i spokój! Idealne miejsce do wypoczynku dla rodzin z dziećmi a także dla osób samotnych. Pokoje czyste , przytulne , gospodarz przesympatyczny :-)widoki z okien pokoi pozwalają podziwiać piękno Tatr. Blisko do przystanku , sklepu i wyciągów. Gorąco polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam gospodarza :-)


 
Renata
Dodano: 2010-02-22
 

Dom położony przepięknie z widokiem na panoramę Tatr, przestronne i wygodne pokoje, bardzo miły i służący pomocą gospodarz. Blisko domu przystanek. Chętnie wrócimy tutaj jeszcze w tym roku.


 
Kinga
Dodano: 2009-09-07
 

Polecam to miejsce, piękna okolica, pokoje gościnne rewelacja, miła atmosfera i pomocny-bardzo sympatyczny gospodarz.:)


 
Tomek
Dodano: 2009-07-08
 

Szczerze wszystkim polecam. Piękny widok z okna na góry (w tym Giewont). Gospodarz bardzo miły, pomocny. Piękna okolica, bardzo dobra komunikacja. Cudownie


 
Andrzej
Dodano: 2009-07-01
 

Wspaniałe miejsce. Pokój w którym byłem z żoną i dziecmi jest wygodny i przestronny. Piękny ogród gdzie miło się spędza czas. Właściciele są bardzo mili i pomocni. Ja polecam to miejsce. Sam napewno jeszcze tu wrócę.


 
Ania Z
Dodano: 2009-05-19
 

Pokój jest świetny i okolica też. Widok z okna super wprost na całe góry:) na pewno będziecie chcieli tam wrócić:)


 
Karol Rudnicki
Dodano: 2009-05-19
 

Super miejsce:) polecam w 100%


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie